Jobb inom telefonförsäljning - Väx med oss!

Är du intresserad av att arbeta med telefonförsäljning i Stockholm? Hos oss på Nobl Consulting erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas inom försäljning och kundservice. Vi söker ständigt efter drivna och engagerade medarbetare som vill bli en del av vårt team.

Telefonförsäljning är ett spännande och utmanande arbete där du får möjlighet att kommunicera med människor och hjälpa dem att hitta produkter och tjänster som passar just deras behov. I Stockholm finns det många möjligheter inom telefonförsäljning, och vi på Nobl Consulting är stolta över att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats där de kan växa och utvecklas.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du som telefonförsäljare kommer att arbeta med att kontakta potentiella kunder, presentera våra produkter och tjänster, och avsluta försäljningen. Du kommer att få en gedigen utbildning och kontinuerlig coaching för att säkerställa att du har de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas.

Om du är en person som är målmedveten, har en positiv attityd och brinner för försäljning, då är du den vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team av telefonförsäljare i Stockholm. Skicka in din ansökan redan idag och ta steget mot en spännande karriär inom försäljning hos Nobl Consulting.

Telefonförsäljning i Stockholm - En karriär med möjligheter

Vill du kickstarta din karriär inom telefonförsäljning i Stockholm? Vi söker efter ambitiösa individer som är redo att ta sig an utmaningen att arbeta med försäljning och kundservice. Som en del av vårt team får du chansen att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga relationer med kunder genom att erbjuda produkter och tjänster som gör skillnad i deras vardag. Med en plats i Stockholm är möjligheterna oändliga och vi ger dig de verktyg du behöver för att växa i din roll. Är du en person som är driven, har en positiv inställning och ett intresse för försäljning? Då kan du vara den perfekta kandidaten för att bli en framgångsrik telefonförsäljare hos oss. Ansök nu och ta första steget mot en givande karriär inom telefonförsäljning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?
Hör av dig så berättar vi mer.

08-12870100
info@nobl.com

Besöksadress Stockholm
Kolonnvägen 18
169 70 Solna

Besöksadress Göteborg
Drakegatan 7
412 50 Göteborg

Kontakt